Dimensiune text

Piese de schimb

Piesele comercializate de catre service-ul nostru confera siguranta si fiabilitate. Acestea sunt fie originale, fie interschimbabile cu piesele originale, neexistand diferente in acest sens conform cataloagelor si listelor editate de producator.

Piesele auto reprezintă un factor important în bunul mers al autoturismului cât şi al siguranţei, de aceea LUNCLAS AUTO foloseşte piese de origine, numai cu garanţia producătorului, uleiuri de cea mai bună calitate .
Apelăm la cele mai bune surse de piese de schimb, firme recunoscute în domeniu, pentru a putea păstra siguranţa autoturismului dumneavoastră.
Pentru a putea oferi garantia asupra pieselor montate si asupra lucrarilor prestate, LUNCLAS AUTO isi rezerva dreptul de a lucra numai cu piesele comercializate in cadrul firmei.
In urma reparatiilor efectuate de catre Lunclas Auto se elibereaza un certificat de calitate confirm caruia garantia reparatiilor efectuate in service-ul Lunclas Auto se aplica in baza legii 449/2003, astfel se acorda 90 de zile pentru manopera si 12 luni de la data facturari de achiitie pentru piesele si materialele de origine.
Exceptie de la regula fac piesele supuse uzurii si consumabilele, acestea avand garantie de 3 luni sau 10.000 km numai in cazul defectelor de fabricatie. In cazul in care prestatia se executa cu materialul clientului, garantia se acorda numai pentru manopera (90 zile).