Dimensiune text

Prezentare Noul Megane

Noul Renault Megane
Noul Renault Megane este un model sinonim cu seducţia, naturaleţea şi fiabilitatea excepţionala. Începând cu blocurile optice ce reflectă un design distinctiv şi continuând cu liniile fluide, noul Megane este expresia veritabilă a performanţei.

Designul noului Megane 3 de la Renault seduce încă de la prima privire prin dinamismul şi robusteţea pe care le afişează: blocurile optice profilate şi liniile fluide ale caroseriei emană energie şi echilibru.


Noul Renault Megane 3 vă pune la dispoziţie cel mai bun nivel de confort şi ergonomie. Orice călătorie devine o plăcere, pentru că fiecare dintre versiuni este echipată cu tehnologie de vârf, utilă şi uşor de utilizat: în funcţie de versiune, puteţi dispune de cardul mâini libere, asistenţă la parcare, aer condiţionat automat bi-zonă, sisteme audio de înaltă calitate, un sistem integrat de navigaţie.


Ecranele de bord prezintă un design original, combinând afişajul analogic şi numeric, informaţiile afişate fiind astfel uşor de citit.

Cu noul Renault Megane 3, controlul este în slujba plăcerii de a conduce. Ţinuta de drum a acestui model îţi dezvăluie calităţile încă de la primele viraje.

Direcţia precisă şi stabilitatea oferite de şasiul de generaţie nouă se reflectă prin reactivitatea optimă la comenzi. Într-un cuvânt: veţi fi cel care deţine controlul. În acest fel, puteţi profita din plin de dinamismul întregii game de motorizări, pe benzină sau pe motorină. Împreună, ţinuta de drum şi capacităţile dinamice fac din noul Renault Megane o veritabilă referinţă a echilibrului şi a forţei.

Programari

Programari telefonice