Dimensiune text

Prezentare Dacia Sandero

Dacia Sandero
Dacia Sandero se afirmă ca un model bicorp modern al cărui design seducător evocă dinamism şi robusteţe. Partea frontală se remarcă prin blocurile optice expresive şi moderne; bara de protecţie şi grila radiatorului sunt perfect adaptate ansamblului caroseriei. Conturul în formă de „val întors” care domină flancurile caroseriei contribuie la imaginea robustă a vehiculului, la fel ca şi baghetele laterale de protecţie (disponibile în funcţie de versiune). Stilul adoptat de partea din spate consolidează impresia de vehicul spaţios şi robust.

Nivelul de confort termic din noul hatchback Sandero răspunde exigenţelor climatice din numeroase ţări. Traseul conductelor care asigură circulaţia aerului a fost astfel conceput încât nivelul de temperatură dorit să fie atins cât mai rapid în fazele de demaraj, mai ales în condiţii extreme de căldură sau frig.

Cele două motoare pe benzină de 1.4 litri şi 1.6 litri corespund perfect criteriilor de cost, robusteţe şi întreţinere uşoară, caracteristice mărcii Dacia. Ambele propulsoare se disting prin cuplul care atinge valori importante începând chiar de la turaţii joase şi care este disponibil pe o plajă largă de utilizare. Nu în ultimul rând, cele două motoare se remarcă prin consumul redus de combustibil.

Programari

Programari telefonice