Dimensiune text

Mediu

Respectul fata de client, siguranta si protectia eco-sistemului reprezinta una din principalele preocupari ale Lunclas Auto SRL.
Protectia mediului si dezvoltarea durabila se numara printre cele mai mari preocupari publice.
Constientizand aceste probleme, Lunclas Auto SRL foloseste o gama de lubrifianti biodegradabili utilizati in aplicatii in care scurgerea produsului sau varsarea accidentala pot avea un impact direct asupra mediului (cum ar fi industria lemnului si agriculturii, muntii, apa, lucrarile publice si industria…).

Aceste produse au ca si trasatura principala autodistrugerea si prin aceasta, nu ramane nici urma de poluare.
Lubrifiantii cu continut scazut de compusi chimici nocivi contin o proportie mult mai redusa de cenusa sulfatata, fosfor si sulfuri.
Uleiurile uzate nu sunt decat partial biodegradabile; colectarea lor in mediul inconjurator punand in pericol sistemele naturale.
Deversarea uleiurilor uzate in orice sistem acvatic va reduce consumul de oxigen disponibil pentru flora si fauna.

Important!

Nu deversati uleiurile uzate in gurile pentru deseuri, scurgeri sau santuri.
Nu le utilizati ca pesticide.
Nu le utilizati pentru protectia obiectelor din lemn.
Nu le utilizati ca si combustibil pentru incalzire.
Uleiurile uzate trebuiesc predate catre unul dintre urmatorii profesionalisti in reciclare: Recuperator autorizat de uleiuri uzate, Centru autorizat de reciclare a deseurilor, agent autorizat pentru preluarea deseurilor.
In acest sens SC Lunclas Auto SRL a incheiat un contract de vidanjare / colectare a deseurilor cu Indeco Grup SRL, societate certificata si autorizata pentru acest gen de activitati.